Campus op maat: we komen naar je toe

Je kent de Campus al van de programma’s waarbij journalisten van diverse media samenkomen om iets te leren. Vanaf nu komt de Campus ook naar je toe, met programma’s op maat. Een redactie die verandering wil, helpen wij met een programma op locatie.

WAT WE AL DEDEN

  • Dit voorjaar waren we bij Tubantia in Enschede. Cameraman Arjan Kremer (1Twente) liet verslaggevers zien hoe je met je smartphone snel relevante nieuwsvideo’s kunt maken.
  • Met freelance reporters van Het Laatste Nieuws bespraken we hoe je nieuwsverhalen helder schrijft, met een scherpe invalshoek. En met eindredacteuren van regio-edities van HLN zochten we de beste manier om via koppen en intro’s je publiek een verhaal in te trekken.
  • Bij het Brabants Dagblad brachten we een programma over sociale media en hoe je als journalist met je lezers in gesprek kunt gaan.

WAT WE GAAN DOEN

Video’s maken blijft populair, vaak met heel praktische vragen. Andere verzoeken Op Maat gaan over koppen maken voor online en print, of met leidinggevenden bespreken hoe je feedback geeft op een manier die stimulerend is voor de ontvanger. De Campus Op Maat ontwikkelen we naast de bestaande programma’s en vergt enige planning. Heb je een idee, bespreek het met je hoofdredactie. Zij kan bij ons een verzoek doen voor een programma Op Maat, waarna we dat samen ontwikkelen.

Verder zijn er ook deze programma’s Op Maat:

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2018 Campus De Persgroep