Elke dag feedback geven

Pijler
Leiderschap
Duur
1 dag
Waar
Nederland
Trainer
Esther Blenk

Je vindt het belangrijk om (vaak onder druk) kwaliteit te leveren en dat wil je samen met anderen doen. Feedback geven en ontvangen is dan een belangrijke sleutel. Want soms moet het resultaat anders of beter. Hoe geef je feedback zonder het gevoel te hebben dat je moet commanderen? Hoe kun je kritisch zijn en toch de samenwerking goed houden? Welke methoden zijn er om invloed uit te oefenen zonder een beroep te hoeven doen op hiërarchie? Hoe geef je op een duidelijke manier positieve en kritische feedback? Hoe coach je de ander zodat hij of zij verder kan?

VOOR WIE?
Voor eindredacteuren, samenstellers, coördinatoren die dagelijks collega’s en freelancers coachen en feedback moeten geven op hun werk. Programma van één dag voor 12 deelnemers.

WAT GA JE DOEN
In deze dag werk je aan voor jou actuele en soms lastige situaties die vragen om een goede en doordachte aanpak van je feedback. Het draait in deze sessie nadrukkelijk niet om journalistieke inhoud, maar om de vorm. Je krijgt praktische tools aangereikt die je gaan helpen in de praktijk. We maken het deze dag vooral praktisch door te oefenen met feedback geven én het te ontvangen. Je krijgt inzicht in succesfactoren en in valkuilen.


Sorry, je kan je niet meer aanmelden* Alleen voor Persgroep-journalisten

TRAINER
Esther Blenk is senior trainer bij van Harte & Lingsma. Met directheid, betrokkenheid en een praktische aanpak ondersteunt ze leidinggevenden bij het ontwikkelen van vaardigheden en tools die direct toepasbaar zijn op de werkvloer.

Documenten (optioneel):

© 2018 Campus De Persgroep