Animaties maken in Adobe After Effects

Pijler
Beeld - Audio
Duur
1 dag
Waar
Nederland
Trainer
Kevin Boone

Soms kun je een verhaal beter vertellen aan de hand van bewegende beelden. Maar hoe maak je van verschillende grafische elementen een echte animatie? Welke bouwstenen heb je daarvoor nodig? En hoe importeer je die in Adobe After Effects? Welke bewegingen zijn er mogelijk en welke tools gebruik je daarvoor? En hoe voeg je je animatie toe aan je videoproject in Adobe Premiere Pro?

VOOR WIE?
Voor infographics redacteuren, illustratoren en vormgevers die de prachtige beelden die ze voor de krant maken ook in animaties willen opzetten voor online. En voor videomakers die animatie willen toevoegen aan hun nieuwsvideo’s. Er worden voldoende oefeningen voorzien. Programma van 1 dag voor 16 deelnemers.

WAT GA JE DOEN
In deze sessie ontdek je stap voor stap hoe je grafische elementen laat bewegen in Adobe After Effects. Door middel van kleine oefeningen krijg je de logica van het programma onder de knie. Vervolgens werk je aan een groter oefenproject of kan je experimenteren met eigen werk.


Sorry, je kan je niet meer aanmelden* Alleen voor Persgroep-journalisten

TRAINER
Kevin Boone werkte in het verleden voor VRT en VTM. Dit combineerde hij met een job als docent bij Arteveldehogeschool. Momenteel is hij audiovisual specialist bij Teamleader en heeft hij zijn eigen bedrijf in bijberoep genaamd ‘Grijsfilter’. Daarnaast geeft hij workshops voor onder andere Arteveldehogeschool en Kask.

Documenten (optioneel):

© 2018 Campus De Persgroep